Gimmicks och sexleksaker

sexleksakerDet är oftast en gimmic när man köper sexleksaker till sin väninna i födelsedagspresent eller på möhippan. Det är en stor del av sexleksaker som säljs som enbart gimmics, t.ex. barabaradockan är det inte månge examplar som faktiskt används som det är tänkt utan de används till svensexor och av unga personer som vill skoja till det. Sexleksaker som köps till en början som en gimmic används ofta av mottagaren, t.ex. när ett tjejgäng köper en dildo till sin vän så kan ni hoppa upp och sätta er på att när de gått för kvällen så kommer den till användning ändå. Det roliga med sexleksaker är att de flesta kan ses som en gimmic men också användas av mottagaren. Det finns väl vissa undantag som en penisring till en tjej eller en vaginapumo till en kille, men annars kan det ofta användas. Så när ni köper en sexleksak som en gimmic, försök att tänka på att personen kanske också vill använda den, inte bara skratta när de öppnar paketet.

För killar är en perfekt gimmic ”flesh light” som är en lösvagina som definitift kommer att uppskattas vid ett senare tillfälle.