Fönsterkuvert C5 till bra priser

fönsterkuvertLetar du efter fönsterkuvert C5 till bra priser? Du kan hitta dem billigt i flera butiker som specialiserar sig på kontorsmaterial och/eller papper, till exempel hos Claes Ohlson. Du kan även beställa massor av fönsterkuvert C5 på nätet.

Ett fönsterkuvert är ett kuvert med en genomskinlig fönsteruta av plast genom vilken man kan se mottagarens address. Standard för fönstret är V2, H2 och H3. Uppfinnaren påstås vara Americus Franklin Callahan som levde runt förra sekelskiftet. Han tog patent på idén år 1902 och kallade kuvertet för “Outlook” eller “See through envelope”. Storleken på fönstret varierade eftersom beställarens krav kunde se olika ut.

Fönsterkuvert är behändiga och mycket funktionella kuvert för företag och privatpersoner. De vanligaste storlekarna är just C4 och C5. Det finns flera fördelar med ett fönsterkuvert C5. Företag med reklamutsändningar eller fakturor slipper skriva mottagarens adress två gånger och det sparar både tid och pengar.

Om du behöver fönsterkuvert C5 till bra priser kan det vara värt att leta runt lite på nätet. Några företag som tar emot beställningar är Profsoffice, Staples.se och Lilon.se samt Kontorsnetto. Det kan vara värt att leta runt lite för att hitta det bästa priset.