Företagshälsovård i Stockholm

företagshälsovård stockholmPlanerar du att starta upp ett företag i Stockholm eller i någon annan del av Sverige, eller så kanske du redan har ett? Har du tänkt något runt företagshälsovård? Enligt arbetsmiljölagen är dessutom arbetsgivare skyldiga att ge de anställda den företagshälsovård i Stockholm som krävs i respektive yrke, så därför är det väldigt viktigt att kolla upp detta innan du startar upp ett nytt företag. Alla företag ska kunna ge sina anställda en bra företagshälsovård med vårdkontroller. Företagshälsovård innebär kort och gott att man anställer folk som förser både arbetsgivare och anställda med medicinska, ergonomiska och tekniska råd. Med andra ord så funkar det lite som skolhälsan med skolsköterskor fast det är på ett företag istället. En person ska exempelvis kunna få hjälp att komma tillbaka till sitt arbete efter att ha varit sjuk och arbetet ska anpassas efter dennes förutsättningar. Så om du har tänkt starta upp ett företag i Stockholm eller någon annanstans i Sverige så var noga med att kolla upp det här med företagshälsovård ordentligt innan du sätter igång för att garantera dina anställdra en bra arbetsmiljö. Företagen i vår huvudstad Stockholm bör dessutom föregå med lite extra gott exempel för resten utav företagen i Sverige.