Fixa flyttstädning medan du är på semester

flyttstädning stockholmPass, pengar, biljetter, snorklar, böcker, kläder – att komma ihåg allt som ska ner i resväskan är inte alltid det lättaste. Särskilt inte om allting ligger nedpackat i kartonger, som står i det nya huset. Att renovera om huset under semestern är en klok tanke, men vad som är lätt att glömma är att lägenheten eller huset man flyttat ifrån ska städas ur innan den kan säljas. Lika bra att ta tag i det innan semestern – eller?
Gör som med det nya huset och låt någon annan fixa din före detta bostad under semestern. Anlita ett företag i Stockholm som gör din flyttstädning Stockholm. Företaget ser till att lister blir torkade, ugnen rengjord och flottet från fläkten borttaget.

Flyttstädning är nödvändigt för att bostaden ska kunna säljas, men att låta det ta tid från ert nya hus, ja, det är inte rättvist. Titta framåt och låt ett företag i Stockholm sköta den flyttstädning som behövs göras. Kom tillbaka till Stockholm ett par veckor senare, en helg senare, ja bara några timmar senare, för att upptäcka att din förra bostad nu är i perfekt skick. En semester ska vara rofylld och få dig att slappna av – glöm din förra bostad och se till att din flyttstädning blir avklarad medan du solar på en strand, plockar blåbär i skogen eller äter en god restaurangmiddag.